Odkup rabljenih vozil kjerkoli v Sloveniji

Le en klic in se dogovorimo, prevzamemo rabljeno vozilo in vam plačamo v gotovini. Zakaj bi po nepotrebnem zapravljali denar za popravila? Odkup vozil v gotovini – in to takoj! Odkup rabljenih vozil z nami brez čakanja in v istem dnevu, vi pa na licu mesta prejmete denar!

Ne glede na letnik, znamko ali model vašega rabljenega vozila, prejeli boste največji možni znesek za vaše rabljeno vozilo. Vse to brez vsakega barantanja ali pritiska; le takojšnje izplačilo, za katero koli vozilo. Vas skrbijo potrebni papirji in birokracije, ki so vezani na odkup rabljenih vozil? Brez skrbi, tudi to opravimo mi namesto vas.

Zakaj bi se vi ukvarjali z najbolj nadležnimi opravili pri prodaji rabljenega vozila – objaviti oglas na bolhi, ukvarjati se z izbirčnimi kupci in se pogajati za vsako malenkost … Vse prodajno delo lahko poskrbi naša ekipa. Naše prodajne in oglaševalske izkušnje bodo poskrbele, da bo vaše rabljeno vozilo imelo pravo prodajno ceno in bo na trgu v pravem trenutku. Računajte na nas, vaše vozilo boste dobili izplačano v gotovini.

Zakaj bi pustili, da vas pooblaščeni trgovec ponovno ogoljufa? Gotovina je vedno zmagovalna poteza – poskrbite za najboljšo kupčijo z nami.

 

Kako prodam rabljeno vozilo?

Če želite prodati svoje vozilo danes, izpolnite naš spletni obrazec in se na hitro pogovorite z enim od naših cenilcev, da se dogovorite za termin, ki vam ustreza. Torej: brez pisanja oglasov.

Prodaja avta z gotovino takoj

Naš cenilec bo ocenil vaše rabljeno vozilo in v približno 30 minutah vam bomo lahko podali ponudbo za odkup rabljenega vozila v gotovini. Torej: brez trgovskih ponudb, brez pritiska.

Odkup rabljenih vozil z nami bo hiter, saj mi pridemo do vas in vse uredimo

odkup rabljenih vozil

Za vas nudimo odkup rabljenih vozil vseh vrst

  • Gotovinski odkup vozil, vseh znamk
  • Poplačilo vašega leasinga in takojšen odkup
  • Odkup službenih vozil v paketu
  • Brezplačen prepis (prenos lastništva)
  • Ogled kjerkoli po dogovoru
  • Nudimo dobro gotovinsko plačilo