Kje in kako prodati rabljena vozila?

Marsikdo misli, da je bolj enostavno in ceneje prodati rabljena vozila avtohiši, kot nekomu drugemu pa temu ni tako. Normalno je, da avtohiše občutno znižujejo vrednost za rabljena vozila, ki jih želijo odkupiti, da bi kasneje zaslužili pri nadaljnji prodaji. Iz tega razloga je bolje, če odkupi rabljeno vozilo nekdo drug, ki ni avtohiša. Dobili boste realno tržno ceno za odkup oziroma definitivno ceneje, kot vam bo ponudila katerikoli avtohiša.

Rabljeni avtomobili marsikomu povzročajo glavobole, ko se porodi potreba po prodaji ali nakupu. Prodaja rabljenega vozila ni vedno enostaven posel, posebaj, če ste se odločili, da bi prodali vozilo takoj in po željeni ceni.

rabljena vozila

Odkup za rabljena vozila pri nas je varen, hiter in cenejši

Odkup rabljenega vozila z nami je zelo enostaven. Že isti dan se dogovorimo za ogled in vam ponudimo odkup po realni tržni ceni in takoj isti dan prejmete plačilo.

Odkupimo rabljena vozila vseh vrst, ne glede na letnik, znamko ali model vozila in to po celi Sloveniji. Na vas je samo, da nas kontaktirate na email info@odkupvozil.si, pokličete na kontaktni telefon 051 259 653 ali pošljete sporočilo prek kontaktnega obrazca ter nam posredujete osnovne informacije o vozilu (letnik, znamka, model, prevoženi kilometri, ohranjenost, barva, dodatna oprema,…). Z naše strani boste dobili ponudbo, ki jo ne boste mogli zavrniti zato ne odlašajte in nas kontaktirajte še danes.

Ne skrbite, mi uredimo vso potrebno dokumentacijo pri prepisu rabljenega vozila in to brezplačno!

Naš cilj je, da ste zadovoljni s prodajo in sodelovanjem z nami ter nas ponovno kontaktirate, ko boste želeli prodati še kakšna rablena vozila oziroma nas priporočate vašim prijateljem, znancem ali družinskim članom.

Z veseljem postanemo odkupovalec za vaše trenutne ali bodoče rabljene avtomobile.

Veseli bomo vašega klica, sporočila in poslovnega sodelovanja z vami. Prodajte vaša rabljena vozila čim bolj ugodno po reali tržni ceni.